İSTANBUL / PENDİK - Ercan Görür İlkokulu

Ercan Görür İlkokulu

0 (216) 426 05 53 / 0 (531) 305 10 75
Adres
ERTUĞRUL GAZİ MAH. ŞEYH ŞAMİL CAD. ERCAN GÖRÜR İLK VE ORTAOKULU BLOK NO: 2 İÇ KAPI NO: 1 PENDİK / İSTANBUL
Vizyon
Çevresindeki eş değer kurumların en iyisi olan, devletine faydalı, sosyal, demokrasi bilinciyle kendini ifade edebilen bireylerin yetiştiği, kısa ve uzun vadeli hedefleri kurumca paylaşılan ve hedeflerine ulaşmak için bütün olarak hareket eden bir kurum olmaktır.
Misyon
Milli Eğitim Sistemi’nin misyon ve vizyonunu gerçekleştirmesini sağlayabilen, Cumhuriyet ilkelerine ve kanunlarına bağlı, medeni görevlerini yerine getirebilen, düşünsel ve eylemsel niteliklere sahip, bedenen ve ruhen sağlıklı, yapıcı, birleştirici, bilimsel çalışan, güvenilir bireyler yetiştirmektir.
07:10-12:50 13:00-17:50
Ulaşım
16Z- Çamlık - Kartal Cezaevi - Kadıköy 16C - Kadıköy-Hilal Konutları 16S - Sabiha Gökçen Hava Limanı - Metrobüs Uzunçayır Hattı 132A - Kartal-Sultanbeyli 132K - Kartal - Sultanbeyli 132V - Kartal - Sultanbeyli-Battalgazi Mah. KM21 - Hilal Konutları- Kartal Metro Aydos Pazaryeri Durağı Pendik-Aydos-Sülüntepe Minibüsleri (Mavi Başlıklı) Kahveler Durağı
Ertuğrul Gazi Mah. Şeyh Şamil Cad. No2 Pendik/İSTANBUL
Okulumuz Pendik İlçe Merkezine 7km, İl Merkezine 40km uzaklıkta.