İSTANBUL / PENDİK - Ercan Görür İlkokulu

Mrt

Olası bir depreme hazırlıklı olmak için okulumuzda deprem tatbikatı yaptık.

Mrt

İstiklal Marşımızı güzel okuma yarışması öğretmenler odasında öğretmenlerimizden oluşan jüri tarafından değerlendirildi.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında  3. sınıf öğrencilerimiz deyimlerimizi simülasyonlarla, maketlerle ve çeşitli görsellerde canlandirdilar.

Şbt

Akıl ve zeka oyunları atölyemizde öğrencilerimiz öğretmenlerimiz rehberliğinde farklı zeka oyunlarını keşfederek analitik düşünme becerisi kazanmaktadır.

Ara

Okulumuzun tanıtım filmini izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız. Okulumuzun Youtube kanalını bu bağlantıdan takip edebilirsiniz.

Ekm

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde ilan edilen Cumhuriyet'in üzerinden tam 100 yıl geçti. Cumhuriyet'in 100. yılını hazırladığımız etkinliklerle coşkuyla kutladık. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Çevre Kulübümüz öğretmenleri Burcu AKSAN ve Çiğdem DEMİR tarafindan" SIFIR ATIK PROJESİ SERGISI" düzenlendi.

Ara